شعبه مرکزی

تهران - ستارخان

ارسال ایمیل

info@hardwarecenter.ir

اشتراک گذاری

تعمیر باتری گوشی لنوو

خراب شدن و درست کار نکردن باتری موبایل از مشکلات نسبتاً شایع در ارتباط با گوشی‌های هوشمند امروزی است. تمامی گوشی‌ها -فارغ از برند و مدلی که دارند- گاهاً دچار خرابی در بخش باتری شده و نیازمند تعمیر یا تعویض این بخش می‌شوند. درست کار نکردن باتری گوشی می‌تواند به شکل‌های مختلفی خود را نشان دهد که معمول‌ترین آنها خالی شدن زودهنگام شارژ موبایل است. این خرابی می‌تواند تا جایی پیش رود که گوشی، بدون اتصال به برق قادر به روشن ماندن نباشد. چنین مشکلی میتواند هر گوشی موبایلی را درگیر کند. باتری های قرار گرفته در گوشی‌های موبایل امروزی، ساختار لیتیوم یونی دارند و ساختار اگر چه در مجموع مثبت به شمار می‌رود اما با برخی از مشکلات از قبیل محدود بودن عمر مفید همراه است.

موضوع صحبت امروز ما خرابی های باتری گوشی لنوو و راه‌های رفع این خرابی است. تعمیر باتری گوشی لنوو، یکی از سرویس‌های ویژه‌ی نمایندگی لنوو است که با کیفیت بسیار بالا در اختیار کاربران قرار می‌گیرد. برای تشخیص خرابی باتری گوشی موبایل نیاز به تخصص خاصی نیست. با مشاهده ی برخی علائم میتوان به راحتی پی به خرابی باتری برد. در ادامه نشانه‌های خرابی باتری گوشی لنوو به شکلی دقیق‌تر بررسی خواهد شد.

با این نشانه‌ها، به تعمیر باتری گوشی لنوو نیاز داریم

علائمی که در صورت خرابی باتری گوشی لنوو در این دستگاه مشاهده می‌شوند تفاوت چندانی با نشانه‌های ایجاد شده در سایر گوشی‌های موبایل ندارند. همانطور که گفته شد خرابی باتری موبایل را می‌توان به راحتی با بررسی این دستگاه و تست عملکرد باتری آن متوجه شد. در بخش زیر برخی از نشانه‌های ایجاد شده در دستگاه، -در صورت خرابی باتری- شرح داده خواهد شد. در صورت مشاهده هر یک از این نشانه‌ها می‌توانید جهت تعمیر باتری گوشی لنوو خود به نمایندگی رسمی تعمیرات موبایل لنوو مراجعه نمایید.

گوشی فقط در زمان اتصال به برق روشن می ماند

در این حالت گوشی موبایل لنوو تنها در زمانی که به شارژ وصل است روشن می‌ماند و به محض جدا کردن سوکت شارژ گوشی خاموش می‌شود. در واقع گوشی به خوبی کار می‌کند اما باتری گوشی موبایل نمی‌تواند انرژی الکتریکی را ذخیره کند. در این حالت لازم است از خدمات نمایندگی لنوو در خصوص تعویض یا تعمیر باتری گوشی لنوو بهره مند گردید.

بدنه‌ی گوشی بیش از حد داغ می‌شود

یکی دیگر از نشانه های خرابی باتری موبایل لنوو و سایر گوشی های موبایل، داغ شدن زیاد آن است. در این مواقع نیز توصیه می‌شود از کارشناسان نمایندگی لنوو کمک بگیرید.

گوشی موبایل لنوو زود تر از همیشه خاموش می‌شود

در این حالت ممکن است گوشی لنوو خاموش شود و در بعضی از مواقع ممکن است دیگر روشن نشود. ممکن است هیچ نشانه ای از شارژ یا هشدار یا صدایی نداشته باشد. در این حالت تنها یک راه وجود دارد آن هم تعویض یا تعمیر باتری گوشی لنوو است.در صورت وجود این مشکل می توانید به واحد تعمیرات گوشی لنوو مراجعه کنید.

تورم باتری گوشی

یکی از معایب باتری های لیتیوم یونی‌، تورم آن ها به هنگام بروز خرابی است. این امر به دلیل پایداری کمتر این باتری ها، و واکنش پذیری و تحت فشار بودن آنها در یک فضای محبوس است.

تعمیر باتری گوشی لنوو

تعمیر باتری گوشی لنوو، یکی از رایج ترین خدماتی ست که نمایندگی تعمیرات لنوو‌، ارائه میدهد. باتری گوشی های موبایل، از مهم ترین بخش های سخت افزاری قرار گرفته در این تجهیزات است که هر گونه خرابی در آن منجر به کار نکردن این دستگاه می‌گردد. کارشناسان حاضر در این نمایندگی با بررسی میزان خرابی باتری، ترفندهای لازم جهت تعمیر باتری گوشی لنوو را بر روی دستگاه پیاده می‌کنند. در صورتی که آسیب وارده به باتری قابل جبران نباشد، گزینه‌ی مطمئن تعویض باتری برای بازیابی سلامت گوشی موبایل نیز، مورد بررسی قرار می‌گیرد.

نمایندگی لنوو به کسب رضایت شما می اندیشد

خدمات نمایندگی لنوو، تنها به تعمیر باتری گوشی لنوو، اختصاص نیافته است. این مجموعه با فراهم آوردن شرایطی مطلوب، امکان بازیابی و تعمیر انواع مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری این گوشی های موبایل ها رابه وجود آورده است. این نمایندگی هم اکنون برای خدمت رسانی بهتر به کاربران، در شعب مختلفی در تهران و کرج فعالیت دارد. مدیریت نمایندگی لنوو ، تیمی از خبره ترین کارشناسان را به همکاری فراخوانده و پیشرفته ترین تجهیزات را در اختیار آنان قرار داده است. این مجموعه با در اختیار داشتن آرشیو کاملی از قطعات و لوازم اورجینال، قادر است بالا ترین سطح از خدمات و سرویس های پشتیبانی را در اختیار متقاضیان و دارندگان انواع گوشی های موبایل لنوو، قرار دهد.

[us_carousel columns=”4″ items_quantity=”6″ items_layout=”portfolio_2″ carousel_dots=”1″ carousel_autoplay=”1″ taxonomy_category=”%d8%aa%d8%b9%d9%85%db%8c%d8%b1%d8%a7%d8%aa,%d9%85%d9%82%d8%a7%d9%84%d8%a7%d8%aa” overriding_link=”post”]
امتیاز شما به این نوشته