شعبه مرکزی

تهران - ستارخان

ارسال ایمیل

info@hardwarecenter.ir

اشتراک گذاری

چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون

چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون را میتوان از مشکلات نسبتا غیرمتداول در انواع این تلویزیون ها دانست. اما از آن جا که برخی از کاربران به دلیل مواجهه با چنین اختلالی به نمایندگی تعمیر تلویزیون مراجعه می کنند، تصمیم گرفتیم برای آگاهی هرچه بیشتر این عزیزان ، مقاله پیش رو را به بررسی دلایل چشمک زدن چراغ تلویزیون و راه های برطرف ساختن آن اختصاص دهیم. چشمک زدن چراغ تلویزیون، مانند سایر تلویزیون ها، ممکن است به دلایل مختلفی رخ دهد. لازم است بدانید، پس از بروز مشکلات و معیوب شدن سیستم های داخلی دستگاه، سیستمی در تلویزیون فعال می شود که تلویزیون را به حالت استندبای میبرد.

با ورود دستگاه به این مرحله، چراغ جلوی تلویزیون ، شروع به چشمک زدن می کند. رنگ این چراغ در تمام مدل ها، قرمز است. در صورت بروز چنین مشکلی، تلویزیون عملا قابل استفاده نخواهد بود. کارشناسان نمایندگی تعمیرات تلویزیون پس از اجرای مراحل مختلف عیب یابی، اقدامات لازم جهت تعمیر و رفع این مشکل را در کارگاه های مجهز خود، به عمل خواهند آورد. در ادامه به بررسی جزیی تر این مشکل خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.

چشمک زدن چراغ تلویزیون ال جی

دلایل چشمک زدن چراغ تلویزیون

  1. خرابی مین برد
  2. ایراد در برد پاور
  3. اختلالات نرم افزاری تلویزیون
  4. خرابی اتصالات تلویزیون

هر آن چه لازم است از چشمک زدن چراغ تلویزیون بدانید

همانطور که در بخش بالا اشاره شد، با بروز مشکل، تلویزیون به حالت استندبای میرود و چراغی قرمز رنگ ، در جلوی دستگاه، شروع به چشمک زدن میکند. جالب است بدانید، حالت های چشمک چراغ انواع مختلفی دارند که هر کدام شان زبان دستگاه خواهند بود و از خرابی و اختلالی خاص حکایت میکنند. در واقع، این چشمک زدن دارای فرکانس مشخص در یک زمان ثابت است یعنی یک تعداد ثابت را پشت سرهم تکرار می کند مثلا 5 بار چشمک می زند و یک مکث 2 ثانیه ای می کند و دوباره همان 5 بار را تکرار می کند و این تعداد مشخص کننده محل و محدوده ایراد دستگاه است تا تعمیر تلویزیون، را تسهیل کند.

در کنار مدارات مختلف تعبیه شده در تلویزیون، که هر کدام وظایف مختلف و منحصری دارند مدارات دیگری طراحی و به کار گرفته شده اند که در صورت کارکرد صحیح قطعات اصلی تلویزیون غیر فعال هستند. اما به محض اینکه ایرادی در دستگاه ایجاد شود و یا حتی قطعات از حالت کار نرمال خارج شوند این مدارات محافظ فعال شده و با تحریک سیستم کنترل اصلی دستگاه ، فرمان بازگشت به حالت استندبای صادر می شود و تلویزیون خاموش می شود و چراغ پاور شروع به چشمک قرمز زدن می کند. این پروسه در اغلب تلویزیون های موجود در بازار مشترک است.

این مقاله را از دست ندهید: دلیل روشن نشدن تلویزیون چیست؟

رفع مشکل چشمک زدن چراغ تلویزیون

آن چه در رفع مشکل چشمک زدن چراغ تلویزیون، نقشی کلیدی و موثر ایفا میکند، عیب یابی دقیق آن توسط فردی کاربلد خواهد بود. همانطور که گفتیم، این چشمک ها، حالت های مختلفی دارند. از این رو لازم است، فرد تعمیر کار به خوبی با انواع این حالت ها، آشنایی داشته باشد تا خرابی دستگاه و ریشه اختلال را تشخیص دهد.

کارشناسان و مهندسان فعال در کادر تعمیرات تخصصی تلویزیون ، این آمادگی را دارند تا عیب یابی دقیق و تخصصی را با بالاترین کیفیت ممکن و به کارگیری از سیستم های نوین عیب یابی، به انجام برسانند. پس از مشخص شدن نوع مشکل، پروسه تعمیر تلویزیون، به جریان خواهد افتاد. این سرویس با گارانتی و ضمانت نامه کتبی معتبر در اختیار کاربران و متقاضیان گرامی قرار خواهد گرفت.

نمایندگی تعمیر تلویزیون

نمایندگی تعمیر تلویزیون ، ارائه دهنده کلیه خدمات تعمیر بخش های مختلف این محصولات به کاربران گرامی می باشد. چنانچه دستگاه شما دچار مشکل چشمک زدن و تداوم آن شد، می توانید به نمایندگی مراجعه نمایید. یکی از اصلی ترین خدمات واحد مذکور، تعمیر چشمک زدن تلویزیون است که برای راحتی بیشتر کاربران در محل نیز قابل ارائه خواهد بود. این سرویس نیز مانند سایر خدمات به انجام رسیده در نمایندگی تعمیر تلویزیون، با گارانتی و ضمانت نامه معتبر به انجام می رسد.

5/5(1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *