تعمیر لباسشویی در محل، با عیب یابی سریع و تخصصی و تهیه قطعات اورجینال و اصل با قیمت مناسب با مدرن ترین تجهیزات بصورت فوری انجام می شود. قبل از هرگونه تعمیر می توانید بصورت رایگان از خدمات مشاوره با کارشناسان ما بهره ببرید. پیشه کمک ارائه دهنده ی انواع خدمات برای لباسشویی مدرن و قدیمی است و توصیه ما این است با کوچکترین ایرادی در لباسشویی سریعا برای مشاوره و تعمیر لباسشویی به یک مرکز تعمیر مجاز و متخصص مرجعه نمایید.
درخراب شدن یک لباسشویی عوامل مختلفی دخیل است و هزینه جابجایی و تعمیر و تهیه قطعات آن برای مصرف کننده ممکن است باعث نگرانی شود. بنابراین نمایندگی تعمیرات لباسشویی کنارشماست تا این نگرانی را کم کرده وبا امکانات بروز و تخصصی نسبت به تعمیر لباسشویی در محل شما اقدام کند. ازآنجا که خرید لباسشویی این روزها بسیار هزینه بالایی دارد ، بنابراین اگر احساس کردید لباسشویی منزل دچار مشکلاتی شده سریعا برای تعمیر ماشین لباسشویی اقدام نمایید و به تاخیر نیاندازید.
خدمات تخصصی تعمیر لباسشویی
به عنوان بخشی از خدمات تعمیر ماشین لباسشویی، می توان به اقداماتی همچون رفع مشکل نشت آب، ترمیم روشن نشدن و خاموش شدن ناگهانی لباسشویی، پاک سازی فیلترها و لوله های تخلیه، رفع مشکل تمیز نشدن لباسها، برطرف کردن لرزش ماشین لباسشویی، رفع مشکل وجود برق در بدنه ماشین، تعمیر کلیدهای از کار افتاده دستگاه، تعمیرات هیدرواستات، رفع مشکل جوش آمدن آب در ماشین لباسشویی، برطرف کردن صداهای غیر عادی، تعمیرات تخصصی بلبرینگ و دینام، ترمیم یا تعویض موتور، تعویض قطعات از رده خارج با نمونه های اورجینال، نصب صحیح و اصولی انواع ماشین لباسشویی، تعمیرات در محل و … اشاره کرد. این خدمات دارای گارانتی معتبر پیشه کمک هستند و اصالت و صحت آنها تضمین شده است.
رفع مشکل تخلیه نشدن آب لباسشویی
برای رفع مشکل تخلیه نشدن آب لباسشویی، باید اول دلایل بروز این مشکل را بشناسید. خرابی پمپ تخلیه، دلیل اصلی این مسئله است؛ اما نباید از عوامل دیگر هم غافل شد. اگر شلنگ تخلیه درست نصب نشده باشد یا پیچ خورده باشد، ممکن است آب در ماشین جمع شده و تخلیه نشود.
همچنین در صورتی که تسمه پمپ تخلیه فرسوده و یا شل و پاره شده باشد، مشکلاتی در روند تخلیه آب ماشین لباسشویی ایجاد می شود. در نهایت ممکن است چفت ها از کار افتاده باشند و آب به این دلیل تخلیه نشود. تیم تعمیرات ماشین لباسشویی در پیشه کمک، برای رفع مشکل عدم تخلیه آب، تمامی این قطعات را بررسی کرده و در صورت نیاز آنها را تعمیر یا تعویض می کنند.
تعمیر مشکل باقی ماندن پودر در مخزن لباسشویی
اگر پودر در مخزن لباسشویی باقی می مانند، نیاز به عیب یابی دقیق دستگاه است. عواملی همچون جریان ضعیف آب، گرفتگی فیلتر، ریختن پودر در جای نادرست، استفاده بیش از حد از پودر، خرابی سیستم شیر ورودی و استفاده از پودر نامرغوب، موجب بروز این مشکل می شوند. گاهی مسئله با اقداماتی مثل تعویض پودر و استفاده از پودر با کیفیت و یا تنظیم مقدار آن برطرف می شود. اما در برخی موارد نیاز به تعویض فیلترها و تعمیر سیستم شیر ورودی است که بهتر است توسط تکنسین های ماهر و مجرب تعمیر ماشین لباسشویی انجام شود.
این آموزش را از دست ندهید: نحوه جرمگیری ماشین لباسشویی
تعمیر صدای بلند ماشین لباسشویی
یکی از مشکلاتی که بسیاری از کاربران ماشین لباسشویی، به ویژه مدل های قدیمی تر با آن مواجه می شوند، صدای بلند و غیر عادی دستگاه است. یعنی وقتی ماشین روشن شده و به کار می افتد، صداهایی آزاردهنده تولید می کند. تراز بودن دستگاه، خرابی قطعات و حتی پاره شدن تسمه، دلایل اصلی صدای ماشین لباسشویی هستند. اگر با این مشکل مواجه هستید، با پیشه کمک تماس بگیرید تا کارشناسان تعمیر ماشین لباسشویی در محل، به آدرس شما آمده و ضمن عیب یابی تخصصی دستگاه، قطعات آسیب دیده آن را تعمیر یا تعویض کنند.
تعمیرات لرزش لباسشویی
برای عیب یابی و تعمیر لرزش لباسشویی، باید قطعاتی همچون بلبرینگ، موتور، تسمه و حتی پایه های کابین را بررسی کرد. همچنین اگر کمک فنرها ضعیف شده باشند، نیاز به تعویض آنهاست. البته گاهی این مشکل ناشی از خرابی قطعات نیست و به حجم بالای لباس ها مربوط است. بنابراین در این شرایط، نیازی به تعمیر ماشین لباسشویی هم نیست و مشکل با کاهش حجم لباس ها برطرف می شود.
تعمیر لباسشویی به دلیل نشتی آب
نشت آب از ماشین لباسشویی هم مسئله ای نسبتا رایج است که کاربران زیادی با آن مواجه می شوند. در این شرایط ممکن است خود دستگاه مشکل داشته باشد و یا قطعات مربوط به ورود و خروج آب، به درستی نصب نشده باشند. نشتی، پارگی یا گرفتگی شیلنگ های لباسشویی هم باعث بیرون ریختن آب از دستگاه می شود. همچنین اگر پمپ تخلیه آسیب دیده و درست کار نکند، ممکن است شاهد نشتی لباسشویی باشیم.
خرابی دریچه ورودی آب، سومین علت نشت آب از زیر ماشین لباسشویی است. خرابی لاستیک دور درب یا بیرون آمدن آن هم باعث بیرون ریختن آب از دستگاه می شود. در نهایت ممکن است نیاز به تعمیر یا تعویض دیگ، تعمیر کاسه نمد لباسشویی، سوئیچ و بلبرینگ باشد. بهتر است عیب یابی دستگاه و تعمیر نشتی آن را به تکنسین ها و کارشناسان مجرب تعمیرات ماشین لباسشویی محول کنید.
رفع مشکل باز نشدن درب لباسشویی
باز نشدن درب لباسشویی، در بیشتر موارد ناشی از خرابی قطعه ای به نام میکروسوئیچ است. این قطعه وظیفه کنترل باز و بسته شدن درب را بر عهده دارد و اگر درست کار نکند، ممکن است درب ماشین قفل شود. به جز این، عوامل دیگری همچون تمام نشدن چرخه شستشو، خرابی قفل درب، پوسیدگی و خرابی لولای درب، خرابی یا شکستگی دستگیره و آسیب دیدگی سوئیچ فشار نیز مانع از باز شدن درب دستگاه پس از پایان چرخه شستشو می شوند. واضح است که با تعمیر یا تعویض این قطعات توسط کارشناس تعمیر ماشین لباسشویی، مشکل نشتی آب هم برطرف می شود.
رفع مشکل روشن نشدن ماشین لباسشویی
مشکل دیگری که تیم تعمیرات ماشین لباسشویی پیشه کمک برای تعمیر و برطرف کردن آن تلاش می کنند، روشن نشدن این دستگاه است. معمولا ماشین لباسشویی به دلایلی همچون خرابی فیوزها، بردهای کنترل، سوئیچ درب، فیلتر برق، کابل و پریز برق و در نهایت سوختن موتور روشن نمی شود.
بهتر است اول از سالم بودن کابل و پریز برق مطمئن شوید و پس از آن برای عیب یابی و تعمیر تخصصی ماشین لباسشویی اقدام نمایید. در صورتی که قطعات آسیب دیده قابل تعمیر نباشند و نیاز به تعویض آنها باشد، به ویژه در مورد موتور، باید هزینه قابل توجهی پرداخت کنید؛ بخش اصلی این هزینه مربوط به قیمت قطعه جدید است.
تعمیر لگن ماشین لباسشویی
یکی از بخش های مهم در تعمیر لباسشویی، تعمیرات لگن است. معمولا مشکلی که در خصوص این بخش به وجود می آید، صدا دادن لگن است. از آنجایی که لگن در ارتباط مستقیم با قطعات مختلفی مانند بلبرینگ، شفت آب، پولی و کاسه نمد است، صدا دادن لگن می تواند به خرابی هر یک از این قطعا مربوط باشد. در نتیجه لگن صدای عجیبی می دهد و قطعا در عملکرد آن هم مشکل ایجاد خواهد شد. برای مثال اگر کاسه نمد خراب شود احتمال صدا دادن لگن زیاد است. خرابی بلبرینگ ها نیز از دلایل مهم صدا دادن لگن است. در تمام این موارد برای تعمیر لگن لباسشویی باید ابتدا علت را جست و جو کرد و سپس با تعمیر و تعویض این قطعات مشکل به وجود آمده در لگن را برطرف کرد.
این مقاله کاربردی را از دست ندهید : علت نچرخیدن دیگ ماشین لباسشویی
تعویض فیلتر ماشین لباسشویی
در ماشین های لباسشویی یک قطعه مهم به نام فیلتر وجود دارد که از ورود اجسام خارجی مانند دکمه به درون پمپ تخلیه لباسشویی جلوگیری می کند. بنابراین این قطعه به ظاهر ساده نقش مهمی در سلامت دستگاه و جلوگیری از تعمیر ماشین ماشین لباسشویی دارد. در حالت کلی باید این فیلتر مرتب حداقل سه ماه یک بار تمیز شود. اما در برخی مواقع نیز عمر مفید این فیلتر گذشته و باید آن را تعویض کرد. برای تعویض یا حتی تمیز کردن فیلتر باید با کمک دفترچه راهنمای لباسشویی محل دقیق آن را یافته و با برداشتن فیلتر قبلی، فیلتر جدید را جایگزین کرد. این فیلتر بسیار ارزان قیمت است و تعویض آن هم ساده است. اما تعویض آن می تواند مانع نیاز به تعمیر لباسشویی در آینده و به بار آمدن هزینه های بیشتر شود.
تعمیر موتور ماشین لباسشویی
در تعمیر لباسشویی یکی از اصلی ترین و حساس ترین قطعات برای تعمیر، موتور لباسشویی است که در واقع قطعه مرکزی در این دستگاه هاست و از کار افتادن آن یعنی از کار افتادن لباسشویی! موارد زیادی مانند قرار دادن بیش از حد لباس در لباسشویی یا نوسانات برقی می تواند موجب خرابی موتور شود. مشکلاتی مانند نچرخیدن آبکش لباسشویی، صدا دادن بلبرینگ یا لرزش بیش از حد نشان دهنده خرابی موتور است. در تعمیر موتور ابتدا فرایندهایی برای عیب یابی و تست موتور انجام می شود تا بر این اساس تشخیص دهند که ایراد چیست و آیا می توان موتور را تعمیر کرد. تعمیر این قطعه با تعویض سیم پیچی های موتور یا سایر قطعات مرتبط با موتور انجام می شود. گاهی نیز موتور کاملا سوخته و باید آن را تعویض کرد.
تعمیر شیر برقی ماشین لباسشویی
شیر برقی در ماشین لباسشویی دریافت دستور آبگیری از برد در ابتدای شست و شوست. در نتیجه این قطعه آب لباسشویی را برای شست و شو تامین می کند. این قطعات انواع مختلفی دارند. اگر آب در حالی که دستگاه خاموش است درون آبکش لباسشویی جمع شود یا این که در پشت لباسشویی آبریزی وجود داشته باشد، احتمالا مشکل از شیر برقی است. علاوه بر این اگر با مشکل آبگیری نکردن لباسشویی مواجه شدید هم احتمال بسیار بالا شیر برقی خراب است. به این ترتیب باید تعمیر شیر برقی ماشین لباسشویی در اولویت قرار بگیرد. در مواردی هم ممکن است تنها گزینه تعویض این قطعه باشد.
تعمیر میکروسوئیچ درب ماشین لباسشویی
میکروسوئیچ در ماشین لباسشویی مسئول کنترل جریان برق در مدار این دستگاه هاست. معمولا با یک فشار مکانیکی میکروسوئیچ درب فعال می شود و جریان برق را قطع یا وصل می کند. عملکرد این قطعه در ایمنی دستگاه است و بنابراین سالم بودن میکروسوئیچ بسیار مهم است. معمولا میکروسوئیچ یکی از اصلی ترین قطعات در تعمیر لباسشویی است و میزان خرابی آن بسیار زیاد است. بد باز و بسته کردن درب لباسشویی، ریختن حجم بالای لباس در دستگاه یا آب خوردگی از مهمترین دلایل خرابی این قطعه است. معمولا خرابی این قطعه با یک سری ارورها در دستگاه نمایان می شود و در نتیجه برای رفع ارورها و تعمیر ماشین لباسشویی باید میکروسوئیچ تعمیر یا تعویض شود.
تعمیر پمپ ماشین لباسشویی
در تعمیر لباسشویی گاهی اوقات این پمپ دستگاه ست که باید تعمیر یا تعویض شود. معمولا در هر مدل خرابی پمپ با یک کد خطا مشخص می شود. موارد مختلفی می تواند موجب خرابی پمپ شود که یکی از آنها نوسانات برقی یا گیر کردن اشیای ریز در آن است. معمولا زمانی که پمپ خراب می شود آب کثیف شست و شوی لباس ها از دستگاه خارج نشده و در نتیجه در لگن لباسشویی آب کثیف جمع می شود. به این ترتیب باید این قطعه سریعا تعمیر یا تعویض شود. برای تعمیر پمپ ماشین لباسشویی باید آن را تست کرد. گاهی با تعویض قطعات مرتبط با پمپ مانند فیلتر یا شیلنگ تخلیه مشکل برطرف می شود و گاهی نیز باید خود پمپ کامل عوض شود.
تعویض لاستیک دور درب ماشین لباسشویی
تعویض لاستیک دور درب ماشین لباسشویی یکی از تعمیراتی است که ممکن است به دلیل فرسودگی یا پارگی لاستیک، نیاز به انجام آن باشد. لاستیک دور درب، نقش مهمی در آب بندی ماشین لباسشویی دارد و از نشت آب جلوگیری میکند. اگر این لاستیک آسیب ببیند، ممکن است باعث نشت آب، ایجاد بوی نامطبوع و حتی خرابی سایر قطعات ماشین لباسشویی شود. تعویض این لاستیک معمولاً نیاز به تخصص و ابزارهای خاص دارد و بهتر است توسط تکنسین تعمیرات ماشین لباسشویی انجام شود. برای تعویض لاستیک کارشناس تعمیر ماشین ماشین لباسشویی ابتدا باید ماشین لباسشویی را از برق کشده و آب آن را تخلیه کند. سپس، لاستیک قدیمی را با دقت جدا کرده و لاستیک جدید را جایگزین آن نماید. پس از اتمام کار، باید از محکم بودن اتصال لاستیک جدید اطمینان حاصل نماید.
سرویس سالانه ماشین لباسشویی
یکی از نگرانیها برای تعمیر لباسشویی هزینه بسیار زیاد حمل و نقل آن هست، برای کاهش هزینه ها پیشنهاد می شود، لباسشویی سالانه توسط یک تعمیرکار ماهر از نمایندگی معتبر تعمیر لباسشویی سرویس شود. برخی افراد براین باور هستندکه تا زمانی که ماشین لباسشویی آن ها دچارمشکل نشده نیازی به سرویس توسط تعمیرکار نیست و بعد از خرابی نسبت به تعمیر ماشین لباسشویی اقدام میکنند درحالی که بایک سرویس سالانه می شود جلوی این مشکل را گرفت.
بنابراین با یک سرویس سالانه یا هر شش ماه یک بار می توان جلوی خیلی از مشکلات لباسشویی را گرفت تا نیاز به تعمیر لباسشویی با هزینه گزاف نباشد، ضمن این که با این روش عمرلباسشویی هم طولانی ترمی شود. لباسشویی ازجمله وسایلی هست که نمیتوان به صورت دورهای یا مرتب نسبت به تعویض آن اقدام کرد بنابراین باید مراقب مشکلاتی که در لباسشویی به وجود می آید باشیدوسریع نسبت به تعمیر لباسشویی اقدام کنید.
پیشنهاد سایت: چرا درب ماشین لباسشویی ال جی باز نمی شود؟
چه زمانی برای تعمیرات لباسشویی اقدام کنیم ؟
اینکه چه زمانی برای تعمیر ماشین لباسشویی باید اقدام کرد یا با بروز چه مشکلاتی باید به تعمیرکار لباسشویی اقدام کرد را ما در این مطلب توضیح می دهیم و توصیه ما این است که برای کاهش هزینه به یک مرکز و تعمیرگاه ماهر و متخصص مراجعه نمایید. زمانی که لباسشویی را روشن کردید و متوجه این ضعف ها در کارکردآن شدید سریعا برای تعمیر لباسشویی اقدام نمایید:
- نشت آب از زیر لباسشویی یا مخزن آن
- صداهای غیرمعمول درلباسشویی
- لباسشویی قادر به تخلیه آب داخل دیگ نیست
- اگر لباسشویی شروع به کار نکند و وارد برنامه شستشو نشود، باید بدانید لباسشویی شما دچار نقص فنی شده است و باید هرچه سریعتر برای تعمیر لباسشویی اقدام کنید.
- اگر ماشین لباسشویی با وجود خاموش بودن همچنان از آب پر شده ، بدانید که باید شیربرقی لباسشویی تعمیر شود.
- اگر در هنگام خشک کردن لباسشویی تکان زیاد میخورد یا صداهای شدیدی دارد نیاز به بررسی و حتی تعمیر دارد.
- اگر وقتی که لباسشویی به پریز برق متصل شده اما همچنان روشن نمی شود باید برای تعمیرلباسشویی اقدام کرد.
- اگر لباسها بخوبی شسته نمی شود.
- اگر آبکشی لباس ها به درستی صورت نمی گیرد.
- شیلنگ آب سرد و گرم ماشین لباسشویی مسدود شده است.
- اگرقدرت چرخش و سرعت شستشو لباس ها کم شده است
- اگر لباسشویی مکرر در حین شستشو خاموش و روشن می شود.
- درب ماشین لباسشویی بسته یا باز نمی شود، باید میکروسوئیچ یا برد دستگاه توسط تعمیرکار بررسی شود.
- اگر در مرحله خشک کردن بازهم لباس ها خیس بود، باید برای تعمیرلباسشویی اقدام کرد چرا که ممکن هست مشکل از خرابی المنت و هیتر و غیره در دستگاه باشد.
- اگر درب لباسشویی را باز کردید و متوجه بوی بدی شدید بدانید که باید جرمگیری صورت گیرد.
- در صورت نمایش کدهای خطا یا ارورها روی صفحه نمایش ماشین لباسشویی باید سریع نسبت به تعمیر لباسشویی اقدام کنید و با تعمیرگاهای مجاز تماس بگیرید.
چرا تعمیر ماشین لباسشویی در منزل ؟
در گذشته اگر لباسشویی نیاز به تعمیر پیدا می کرد جابجایی و حمل ونقل آن هزینه فراوانی داشت وحتی در این جابجایی گاهی آسیب هم میدید اما الان کافی است شما تلفن را بردارید و یا بایک سرچ ساده با مرکز تعمیر لباسشویی از هزاران خدمات این مرکز برخوردار شوید.
- از جمله فواید تعمیرات لباسشویی در منزل کاهش هزینه حذف شدن هزینه حمل ونقل و جابجایی هست.
- همچنین خیال شما از آسیب دیدن این وسیله کاربردی منزل راحت هست و می دانید که دیگر با جابجایی این وسیله دچار آسیب نمی شود.
- بایک تماس می توانید لباسشویی را تعمیر نمایید بدون اینکه هزینه اضافی بپردازید.
- تعمیرکار لباسشویی به منزل شما مراجعه کرده و درکمترین زمان عیب یابی را انجام خواهد داد.
- آیا می دانید خدمات تعمیر لباسشویی نصف هزینه جابجایی هست وباعث می شود هم در زمان و هم هزینه صرفه جویی شود.
برای کسب اطلاعات بیشتر بخوانید: دلیل نشتی ماشین لباسشویی چیست؟
نکاتی برای کارایی بهتر لباسشویی
- نسبت به علایم روی دستگاه بخصوص برنامه خشک کن هوشیار و حساس باشید.
- از حرارت بالا برای خشک کردن استفاده نکنیدچون باعث چروک شدن لباس می شود.
- برای خشک کردن لباس الیاف اول روی دورتند آن را آبگیری کنید.
- دمای شستشو را با توجه به نوع لباس انتخاب کنید.
- لباس های سفید و رنگی را از هم جدا کنید.
لباس هایی که جنس مشابه دارند را باهم بشویید. - شستن پرده احتیاج به دقت بیشتری دارد از استفاده از پودر زیاد و برنامه سنگین خودداری کرده تا باعث پوسیدگی پرده نشود.
- بهتر است لباس های نو، به خصوص اگر رنگی هست، اولین بارجداگانه شستشو شود.
میزان لباس در داخل لباسشوئی باید به گونه ای باشد که دست شما براحتی داخل دستگاه واردشود،ظرفیت لباسشویی را بیش از حد پر نکنید.
چرا برنامه شستشوی لباسشویی اجرا نمی شود؟
یکی از مشکلات رایج کاربران در زمان کار با ماشین لباسشویی این است که با روشن شدن دستگاه، برنامه شست و شو اجرا نمی شود. برای تعمیر لباسشویی در این شرایط باید بدانیم که چرا برنامه شست و شو اجرا نمی شود. مهمترین دلایل می تواند شامل موارد زیر باشد:
- بسته نشدن درب لباسشویی
- خرابی میکروسوئیچ درب ماشین لباسشویی
- خرابی کلید استارت یا ولوم لباسشویی
- از کار افتادن برد لباسشویی
- مشکلات شیر برقی
- خرابی هیدروستات لباسشویی
- مشکل در برق رسانی به دستگاه
- خرابی موتور ماشین لباسشویی
تمام این موارد می توانند دلیل اجرا نشدن برنامه شست و شوی لباسشویی باشند. برای تعمیر ماشین لباسشویی باید یک تعمیرکار با عیب یابی تخصصی و تشخیص هر یک از این ایرادات، برای رفع خرابی اقدامات تخصصی لازم را انجام دهد.
چه موادی برای شستشو استفاده شود؟
نوع و مقدار ماده پاک کننده به نوع لباس، درجه کثیفی لباس و سختی آب بستگی دارد. مصرف بیش از حدباعث آلودگی بیشتر محیط زیست می شود و در روند شستشو بی اثر است. از طرفی کم ریختن مواد پاک کننده هم باعث تغییر رنگ لباس ها بر اثرحرارت می شود، بنابراین در حد استاندارد شرکت سازنده از مواد پاک کننده استفاده نمایید.