شعبه مرکزی

تهران - ستارخان

ارسال ایمیل

info@hardwarecenter.ir

اشتراک گذاری

آموزش جرم گیری لباسشویی

جرم گیری لباسشویی با توجه به حجم آلودگی که در این دستگاه جمع می شود، کاری ضروری است. این آلودگی ها به مرور زمان در بخش های مختلف دستگاه، از جمله فیلترها، دیگ و … جمع شده و زمینه را برای رشد باکتری ها و قارچ ها فراهم می کنند. در نتیجه ممکن است شاهد مشکلاتی همچون بوی نامطبوع، تمیز نشدن لباس ها و … در ماشین لباسشویی باشید. روش های مختلفی برای جرم زدایی ماشین لباسشویی وجود دارد که در ادامه آنها را به شما آموزش می دهیم.

همچنین لازم است که نکاتی را در این مورد رعایت کنید تا مراحل به درستی طی شده و دستگاه هیچ گونه آسیبی نبیند. گاهی هم لازم است که برای جرم گیری لباسشویی از تکنسین های مجرب تعمیر ماشین لباسشویی کمک بگیرید. در این صورت کافی است با پیشه کمک تماس بگیرید تا علاوه بر مشاوره رایگان، خدمات تخصصی مربوط به تعمیر لباسشویی را نیز از کارشناسان ما دریافت کنید.

جرم گیری لباسشویی

روش های جرم گیری لباسشویی

برای جرم گیری ماشین لباسشویی می توانید از روش های مختلفی استفاده کنید. به عنوان مثال شما می توانید عملیات جرم زدایی را با استفاده از محلول سرکه و جوش شیرین انجام دهید. قرص ها و پودرهای مخصوصی هم وجود دارند که با انداختن آنها در ماشین لباسشویی، جرم های موجود در بخش های مختلف دستگاه به سرعت از بین می روند. این قرص ها در بازار موجود هستند و به راحتی می توانید آنها را خریداری کنید. در ادامه هریک از این روش های جرم گیری لباسشویی را مفصل تر توضیح می دهیم.

جرم  زدایی لباسشویی با محلول سرکه و جوش شیرین

یکی از بهترین موادی که می توانید از آن برای جرم گیری لباسشویی استفاده کنید، محلولی از جوش شیرین و سرکه است. این محلول به خصوص برای تمیز کردن محفظه و دیگ اثربخشی بالایی دارد. کاری که باید انجام دهید این است که حدود نیم پیمانه جوش شیرین را با آب مخلوط کرده و آن را در به همراه کمی سرکه در محفظع بریزید.

دقت کنید که مقدار سرکه باید حدود 4 برابر ملول آب و جوش شیرین باشد. سپس آب داغ را به محلول اضافه کرده و ماشین را روشن کنید تا یک دور شستشو را به صورت کامل انجام دهد. سپس دیگ و دور درب ماشین را کاملا خشک کنید.

جرم گیری ماشین لباسشویی با قرص و پودر جرمگیر

روش دیگر برای جرم گیری لباسشویی، استفاده از قرص و پودر جرمگیر است. این مواد در ماشین های اتوماتیک، جرم و رسوب های سرسخت را از بین می برند و حتی برای مقابله با سختی آب هم گزینه خوبی هستند. جهت جرم زدایی ماشین لباسشویی با استفاده از قرص یا پودر، دیگ را کاملا خالی کرده و ماشین را روشن کنید. دمای آب را بین 70 تا 90 درجه تنظیم کرده و اجازه دهید برنامه شستشو به پایان برسد. در پایان می بینید که داخل ماشین لباسشویی کاملا تمیز شده و اثری از بوی بد، آلودگی و … در آن نیست.

رسوب زدایی ماشین لباسشویی

نکات و ترفندهای جرمگیری ماشین لباسشویی

قبل از این که روش جرم گیری لباسشویی را انتخاب کرده و این کار را انجام دهید، بهتر است چند نکته مهم را مد نظر داشته باشید. بد نیست بدانید که فضای مرطوب، به شدت مستعد جذب باکتری و کپک است؛ برای جلوگیری از تجمع باکتری ها و ایجاد بوی بد، پس از هر بار استفاده، درب ماشین لباسشویی را تا چند ساعت باز بگذارید تا رطوبت محفظه خشک شود.

نکته دیگر این که استفاده از پودر شستشو به مراتب بهتر از مایع است؛ مایع در محفظه می ماند و به مرور ایجاد رسوب و آلودگی می کند. برای جرم زدایی ماشین لباسشویی حتما باید از آب داغ (دمای ۶۰ تا ۹۰ درجه) استفاده کنید؛ در غیر این صورت باکتری ها و رسوبات کاملا از بین نمی روند. به هیچ عنوان لباس های مرطوب را به مدت طولانی در دستگاه نگذارید.

کدام بخش های لباسشویی نیاز به جرم گیری دارند؟

بدنه ماشین لباسشویی

یکی از بخش های مهم در جرم گیری لباسشویی، بدنه این دستگاه است. بدنه ماشین لباسشویی ممکن است با جذب باکتری‌های محیطی منزل، منشا آلودگی باشد. به همین دلیل تمیز کردن این قسمت، بسیاری از آلودگی ها و حتی گاهی بوی نامطبوع را از بین می برد.

درب ماشین لباسشویی

درب هم قطعه بسیار مهمی است که باید آن را هنگام جرم زدایی لباسشویی، کاملا تمیز کنید. این قسمت با اسفنج و سرکه یا مواد شوینده به راحتی ضدعفونی می شود.

لاستیک درب

در صورتی که تصمیم به جرم گیری لباسشویی گرفته اید، حتما لاستیک دور درب  را هم کاملا تمیز کنید. این قسمت معمولاً تمیز نمی شود و محلی برای تجمع کپک، رسوبات، باکتری ها و باقیمانده مواد شوینده است. در حالی که می توان با استفاده از یک اسفنج و سرکه، به سادگی لاستیک درب را ضدعفونی و خشک کرد.

محفظه مواد شوینده

برای تمیز کردن این قسمت، می توانید از مسواک و سرکه یا مواد جرمگیر استفاده کنید.

فیلتر لباسشویی

یکی از مهم ترین بخش در جرم گیری لباسشویی، فیلتر این دستگاه است. فیلتر جزو از آلوده ترین قسمت های ماشین لباسشویی است و پرزهای لباس در آن جمع می شوند. فیلتر لباسشویی  را با توجه به دستورالعمل های موجود در دفترچه راهنما بیرون آورده و خوب شستشو دهید. سپس آن را با استفاده از مایع و مواد ضدعفونی کننده، کاملا تمیز کنید.

محفظه دیگ

محفظه دیگ ماشین لباسشویی با لباس ها تماس مستقیم دارد و به همین دلیل منشا اصلی بوی نامطبوع و جذب باکتری ها محسوب می شود. این بخش در مقایسه با دیگر اجزای دستگاه، بیشتر به تمیز و ضدعفونی کردن نیاز دارد. این محفظه را می توانید با استفاده از انواع محلول های طبیعی و شیمیایی مانند محلول سرکه و جوش شیرین یا پودر و قرص جرمگیر، ضدعفونی کنید.

5/5(1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *