تعمیر کاسه نمد لباسشویی در شرایطی انجام می شود که مشکلاتی همچون نشت آب و سر و صدای غیرعادی ایجاد شوند. این قطعه، از جنس پلاستیک است و مسیر ورود آب به بلبرینگ را مسدود می کند. یعنی وقتی شفت در حال چرخیدن است، کاسه نمد مانع از آن می شود که آب به بلبرینگ برسد. بنابراین در صورت خرابی این قطعه یا پایان عمر مفید آن، ممکن است قطعات دیگر هم با مشکل مواجه شده و یا حتی آسیب ببینند.
خوشبختانه خرابی کاسه نمد، علائم و نشانه هایی دارد که با توجه به آنها می توانید به موقع این قطعه را تعمیر کرده و به این ترتیب از خرابی دیگر اجزای دستگاه جلوگیری کنید. در ادامه نشانه ها و دلایل خرابی این قطعه را بررسی کرده و شما را با جزئیات بیشتری در مورد تعمیر کاسه نمد لباسشویی آشنا می کنیم. کارشناسان پیشه کمک هم برای ارائه مشاوره رایگان و خدمات تخصصی تر در این زمینه، در خدمت شما هستند.
هزینه تعمیر کاسه نمد لباسشویی
قیمت تعمیر کاسه نمد لباسشویی، همچون هر قطعه دیگری، به شدت خرابی این قطعه بستگی دارد. گاهی کاسه نمد به گونه ای آسیب دیده که عملا امکان تعمیر آن وجود ندارد. در این صورت باید این قطعه را تعویض کرده و قیمت قطعه جدید را نیز به هزینه نهایی اضافه کنید.
اما در مواردی که امکان تعمیر کاسه نمد وجود داشته باشد، هزینه این کار به مراتب پایین تر است. تکنسین های تعمیر ماشین لباسشویی در پیشه کمک، این قطعه را با دقت بررسی و عیب یابی کرده و هزینه تعمیر آن را به صورت تقریبی به شما اعلام می کنند. دقت کنید که هزینه اعلام شده حدودی است و امکان تغییر آن وجود دارد.
علائم خرابی کاسه نمد ماشین لباسشویی
یکی از مهم ترین نشانه های خرابی کاسه نمد، نشت آب تیره از لباسشویی است. به این معنی که هنگام کار دستگاه، آب تیره رنگ از دستگاه خارج می شود. البته نشت آب دلایل دیگری هم دارد؛ لذا بهتر است از سالم بودن دیگر اجزا مطمئن شده و بعد سراغ کاسه نمد بروید. خرابی بلبرینگ و ایجاد صدا در خشک کن هم مشکل دیگری است که نشان می دهد کاسه نمد آسیب دیده است. تعمیر کاسه نمد لباسشویی در صورت مشاهده هریک از علائم ضروری است و باید هرچه زودتر این مسئله را پیگیری کنید.
دلایل خرابی کاسه نمد ماشین لباسشویی
اصلی ترین دلیل خرابی کاسه نمد ماشین لباسشویی، تمام شدن عمر این قطعه است. کاسه نمد یک قطعه مصرفی است و پس از مدتی، به طور کلی از رده خارج می شود. در این صورت امکان تعمیر کاسه نمد لباسشویی وجود نداشته و حتما باید این قطعه را تعویض کرد. دلیل دیگر خرابی این قطعه، کیفیت پایین آن است. اگر جنس کاسه نمد خوب نباشد، به مرور زمان بر اثر کار خشک کن و چرخش شفت از بین می رود. حتی ممکن است خرابی کاسه نمد، به بلبرینگ و شفت هم آسیب برساند.
تعویض کاسه نمد ماشین لباسشویی
معمولا در بیشتر موارد، امکان تعمیر کاسه نمد لباسشویی وجود ندارد. درواقع این قطعه کاملا از کار می افتد و راهی جز تعویض آن باقی نمی ماند. برای تعویض کاسه نمد لباسشویی، ابتدا باید دیگ لباسشویی از داخل بدنه بیرون کشیده شود و سپس از محل مخصوص دیگ از وسط یا هر قسمتی که شرکت سازنده قرار داده باز شود.
در دیگ های پرسی، باید این قطعه شکافته شود تا به کاسه نمد دسترسی پیدا کنید. دقت کنید که کاسه نمد جدید، اورجینال بوده و از کیفیت لازم برخوردار باشد؛ در غیر این صورت باید خیلی زود دوباره آن را تعویض کنید!
نحوه تست کاسه نمد ماشین لباسشویی
در بخش اول مطلب اشاره کردیم که علائم خرابی کاسه نمد، با نشانه های خرابی دیگر قطعات این دستگاه مشترک هستند. به همین دلیل هم معمولا تعمیرکاران پیش از تعمیر کاسه نمد لباسشویی، این قطعه را تست می کنند. بدین منظور، ابتدا پنل جلویی ماشین لباسشویی برداشته می شود. در حالی که ماشین در حال آبگیری است، تعمیرکار قسمت شفت گیربکس در حال عبور از دیگ را از لحاظ چکه کردن بررسی می کند. در صورتی که این بخش چکه کند، یعنی کاسه نمد آسیب دیده و باید تعمیر یا تعویض شود.